A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már bilincsben a laskodi férfi, aki egy idős nőt gázolt el és hagyott magára


Az áldozat még a helyszínen életét vesztett, addig a gázoló egyszerűen továbbhajtott, mindenfajta segítségnyújtás nélkül.


A rendőrök időközben letartóztatták a megalapozott gyanú szerint gázolót, aki egy 25 éves laskodi férfi. Időközben megindult ellene a büntetőeljárás segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja révén.

Még január 18-án 22 óra 15 perc körül Nyírbátor felől Nyírgyulaj irányába gázolta el azt a 70 éves mátészalkai nőt, aki az úttest szélén, gyalogosan közlekedett. Olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már nem lehetett megmenteni.

Kegyetlen gyilkosság Balatonszemesen: kalapáccsal ütötte, majd elvágta az apja nyakát

A vezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrök azonnal megkezdték a felkutatását az akkor még ismeretlen személyazonosságú vezetőnek, majd nem sokkal később, január 19-én intézkedés alá is vették a 25 éves lakosdi férfit.



Az autó sérült volt, és a típusa is megegyezett azzal, amivel feltehetően a halálos balesetet okozták. A gyanúsított kihallgatása már folyamatban van.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések