A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Észveszejtően jól néz ki Gelencsér Timi ebben a bikiniben


Sok bikinit láthattunk már a híres magyar modellen és szépségkirálynőn, de ez most mindent visz, aki ismét felhívta magára a figyelmet.


Timi mindig is jó formában volt, köszönhetően a sportmúltjának is, ami részben megmaradt, mert nem állt le az edzésekkel és az a tény, hogy a Dancing with the Starsban hónapokon át minden héten hosszú órákat táncolt, megtette a hatását.

Lassan testépítőket megszégyenítő hasizmai vannak, és nagyon kíváncsiak lennénk, hogy mennyi a testzsír százaléka, mert minden bizonnyal igen alacsony lehet az érték. Egyre szárazabb az izomzata, gyakorlatilag alig van rajta víz.

Nem láttuk még ennyire látványos formában a modellt, aki jól érezheti magát a bőrében, és szó szerint csúcsformában érkezett meg Dominikára az Exatlon stábjához, mivel ismét számítottak rá a riporteri szerepben.

Voltak nézők, akik nagyon nem örültek annak, hogy Timi visszatért, de ezekről nemigazán vesz tudomást, és sorra dobálja ki magáról a szexibbnél szexibb képeket. A sziget látványa segít ebben, miközben mi csak didergünk a hidegben, szóval van miért irigykednünk.



Több bikinit is vitt magával Timi, akin a legutóbbi darab valami elképesztően jól áll, és eddig nálunk ez viszi a prímet. „Úristen de gyönyörű vagy Timii! Nincsenek arra szavak, hogy mennyire gyönyörű vagy.” – írta az egyik kommentelő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések