A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csősz Bogi teste még a hóban is bombasztikusan néz ki


Nem sokan mondhatják el magukról, hogy havas körülmények között is meg tudják mutatni az aktuális formájukat.


Nos, Csősz Boglárkának ez is sikerült, aki szó szerint minden egyes másodpercben trendi, tökéletesen áll a haja, látványos a sminkje és egy olyan napot sem tudnánk mondani, amikor ugyanabban a ruhában láthattuk őt.

Minden drámai és költői túlzás nélkül azt kell mondjuk, hogy Magyarország egyik legjobb nőjéről beszélünk, tehát Európában is ott lehet az elitben a sztárok között, mert nemcsak szép, a teste valami kegyetlenül formás.

A nyári időszakban sok alkalmunk volt arra, hogy ezt megcsodálhassuk a közösségi médián keresztül, de Bogi előtt nincs lehetetlen, télen, snowboardozás közben is képes arra, hogy megvillantsa a 100%-os testét.



Sok pozitív kommentet kapott a követőktől, akik megdicsérték a szettjét, ami nemcsak egyedi, de testhez simuló is. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen körülmények között is ámuljunk Bogi formájától.

“Azt a… Ilyen testet és szettet kérek a húsvéti nyuszitól!” – írta az egyik hozzászóló a poszt alatt, aki nyilván tudja, hogy Bogi milyen keményen megdolgozik azért, hogy ilyen formában legyen. A likeolók között volt a szintén vadító külsővel rendelkező Sarka Kata is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések