Egy maszkellenes aktivistát vittek el a rendőrök, amiért maszk nélkül ment be egy bagelezőbe és felszólításra sem volt hajlandó felvenni egyet. Az esetet videóra is vették.


Cindy Falco-DiCorradót csütörtökön tartóztatták le, amiért egy másik vendég és az igazgató kérésének ellenére sem volt hajlandó maszkot húzni egy bagelezőben, írja a Palm Beach Post. A nő a kiérkező rendőrnek azt mondta, „megsérti az alkotmányt” letartóztatásával.

A videó körül a teljesen leopárdmintába burkolt nő és a rendőr esetéről nagy volt a felhajtás az Instagramon, Falco-DiCorrado ugyanis nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal, egy második járőr segítségével sikerült letartóztatni.A nő ellen szabálysértés és intézkedő személynek való ellenállás miatt indítottak eljárást. Értesülések szerint ez már a második maszk miatti őrizetbe vétele, tavaly májusban egy tüntetésen ugyanezen szabálysértés miatt kattant a bilincs, akkor nem vallotta magát bűnösnek.

A boynton beachi illetőségű nő, aki pénteken óvadék ellenében szabadon távozhatott, csak úgy halmozza a botrányokat a városban, 2017. végén a Palm Beach Post cikke szerint a városfejlesztési tanácsból kellett távoznia rasszista megnyilvánulásai miatt, miután többek között az egyik lakosnak azt mondta, „tanuljon meg normálisan angolul”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek