A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elgázoltak egy figyelmetlenül közlekedő kerékpárost Karcagon


Összeütközött egy kerékpáros és egy személyautó Karcagon január 25-én.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök hétfőn négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, két ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, valamint egy személyi sérüléssel járó balesetben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Karcag belterületén, a Forint utcában január 25-én 8 óra körül. A fiatalember a Varró utca kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton neki jobbról érkező, balra kanyarodó autónak és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérik, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések