A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Arsenalnak adja kölcsön „csodagyerekét” a Real Madrid

Bejelentés előtt a Real Madrid és az Arsenal, miután mindenben megállapodtak a fiatal játékos kölcsönvétele kapcsán.

Évekkel ezelőtt Martin Ødegaardot igazi csodagyereknek tartották, akinek hatalmas jövőt jósoltak. Egészen elképesztő dolgokra volt képes a pályán juniorként, és sorban álltak érte a nagyobbnál nagyobb klubok.

Többek között a Manchester United is szerette volna az akadémiáján tudni, de a norvég tinisztár a Real Madridhoz került. 2015 óta dolgozik a madridi gárda kötelékében, ugyanakkor azóta több alkalommal is kölcsönadták.

A még mindig csak 22 esztendős támadó középpályás legutóbb a Real Sociedadnál volt kölcsönben, és most úgy tűnik, hogy ismét váltani fog. Élete egyik legnagyobb kihívása és dobása vár rá, mert a Premier Leagueben folytathatja az Arsenal színeiben.

Fabrizio Romano jelentése szerint a játékos várhatóan ezen a héten csatlakozik a londoni klubhoz, és rövidesen bejelenthetik a kölcsönszerződését. A The Times arról ír, hogy a megállapodás részeként az Arsenal vállalta, hogy 1,8 millió fontos kölcsöndíjat fizet a kreatív középpályásért, plusz állja a heti 38 ezer fontos bérét.

Május végéig a teljes költség mintegy 2,5 millió font lesz az Arsenal számára, akiknek szükségük is lehet Ødegaardra. Ezelőtt soha nem játszott Angliában, ami akár nagy falat is lehet számára, de lehetséges, hogy pontosan ez a környezet lesz az, ahol megmutathatja, hogy igenis helye van egy top-klubnál.

A Real Madrid még mindig nem számít rá rendszeres kezdőként, és ha ez így megy tovább, valószínűleg meg fog válni tőle. Talán ez lesz az utolsó esélye arra, hogy bizonyítson, és meggyőzze a spanyol vezetőséget arról, hogy a jövőben is alkalmazzák.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések