A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tömeggyilkosság Amerikában, egy meg nem született gyermeket is megöltek

Kegyetlen tömeggyilkosság történt vasárnap hajnalban Indianapolisban, és az áldozatok között volt egy meg nem született gyermek is.

Az IndyStar egy egészen szörnyű eseményről számolt be, ami egész Amerikát megrázta. Öt ember és egy meg nem született gyermek halt meg a támadásban. A városi rendőrség szerint több mint tíz éve nem volt példa hasonlóra Indianapolisban.

Egyelőre nagyon sok a kérdőjel, de az már biztos, hogy két kiskorú is van az áldozatok között: Kezzie Childs (42), Raymond Childs (42), Elijah Childs (18), Rita Childs (13) és Kiara Hawkins (19). A 19 éves Hawkins születendő gyermekét sem tudták megmenteni a kiérkező mentők.

Az Indianapolisi Fővárosi Rendőrkapitányságot is mélyen lesújtották a történtek. Egy fiatalkorú fiút találtak a helyszínen, akit szintén megsebesítettek, de túlélte a támadást. Pillanatnyilag nem hozták nyilvánosságra a lelőtt fiatalkorú korát, akit kórházba szállították.

A jelek arra utalnak, hogy a fiú is ebben a támadásban sérülhetett meg, és ha ez így van, akkor ő az egyetlen túlélő, akiről tud a rendőrség. Az indíték sem ismert, ahogyan az sem, hogy hányan követhették el a tömeggyilkosságot.

A bűnüldöző szervek többek között az is vizsgálják, hogy illegálisan beszerzett fegyverekről van-e szó, amiket a támadás során használhattak. A rendőrség igyekszik a lehető leggyorsabb munkát végezni, hogy felkutassák a tettest, vagy tetteseket.

Az Adams utcai tömeggyilkosság egyike volt annak a közel féltucat lövöldözésnek, ami nem kevesebb, mint öt óra alatt történt a városban, és aminek az eredményeként az áldozatokon kívül legkevesebb hét ember került kórházba.

A halálos és tragikus éjszaka néhány héttel azután következett be, hogy Indianapolis a város történetének legerőszakosabb évét regisztrálta. A város már egy évtizede óta folytat aktív közösségi beszélgetést arról, hogy hogyan lehetne kezelni a fegyverekkel való visszaélést, valamint a kábítószer fogyasztását, illetve a szegénységben élőket érintő halálos eseményeket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések