A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eldurvult kocsmai balhé: ájulásig verte a kiskunhalasi férfi azt az ismerősét, akit zavart, hogy a kutyája is vele van


Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki egy kiskunhalasi kocsmában úgy megverte az egyik ismerősét, hogy az életveszélyes fejsérüléseket szenvedett; mindezt azért, mert a bántalmazott illetőt zavarta, hogy a kutyája is vele volt.


Az eset idén február 29-én történt abban a kiskunhalasi sörözőben, ahol a két férfi már többször is találkozott. Korábban is előfordult olyan, hogy vitáztak valamin, de nem fajult tettlegességig a dolog, egészen idáig.

A vádlott férfi az említett napon ismét betért a kocsmába kutyasétáltatás közben, ahol az ismerőse is ott volt, más vendégekkel együtt. Egy idő után a két férfi ismét vitatkozni kezdett, a szócsata tárgya pedig a vádlott kutyája volt, mivel a sértettet zavarta, hogy az eb is bent van a sörözőben. Elkezdtek dulakodni, kölcsönösen meg is lökték egymást, majd a vádlott ököllel megütötte a másik férfit a felsőtestén, amitől az elesett.

Bár utána még fel tudott állni, ám a másik újra nagy erővel megütötte őt, de most az arcát, amitől hanyatt esett, beverte a fejét a kocsma kövezetébe és elvesztette az eszméletét. Ezután a vádlott élettársa is megérkezett, aki azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították az ájult férfit, aki a verés miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett. ,,A vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, őt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék dönti" – írja az ügyészség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések