A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ambrus Attila elárulta, jöhet-e a második baba


Örülne, ha másodjára is apai örömök elé nézhetne, ám Ambrus Attila nem tartja valószínűnek, hogy felesége még egy gyermekkel ajándékozza meg.


Jócskán kiveszi részét gyermeke neveléséből Ambrus Attila! Mint azt a Blikk is megírta, a Viszkis néven elhíresült, ma már keramikusként ténykedő egykori bankrabló első gyermeke tavaly februárban született meg. A csöppség Ambrus nagymamája után az Anna nevet kapta. Noha korábban a Viszkis komolyan megfogadta, hogy nem teszi, az egykori rosszfiú nemrégiben mégis megmutatta a kislányt a kamerák előtt. Szeretett gyermeket igyekszik óvni, és bár örülne még egy csemetének, nem tartja valószínűnek, hogy újra átélheti az apaság csodáját.

– A koromból adódóan már nem tartom valószínűnek, hogy Annának kistestvére szülessen. Amióta megszületett, az alvás és a fürdetés az én reszortom. Az esti altatásnál leírhatatlanul jó érzés beszippantani a finom illatát és figyelni a kis szuszogását. Kívánom ezt az érzést mindenkinek, aki még nem élhetett át ilyesmit. Ezért kicsit bánom is, hogy nem lehetek még egyszer édesapa, de ha tíz-tizenöt évvel fiatalabb lennék, akkor még lenne rá esély. De a gyerekvállalás két ember döntése, így ez a feleségemtől is függ. Most boldogok vagyunk hárman, és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy tisztességesen felneveljük Annát, és elindítsuk az életben – mondta a holnap megjelenő hot! magazinnak adott interjújában Ambrus, akinek szavait a Life.hu idézte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések