A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kommunista Donáth szerint ők képviselik az európai választókat


Újabb Facebook-bejegyzésben okoskodik a Momentum EP-képviselője. A pedofil-botrányukról egyelőre hallgatnak…


„Mi képviseljük az európai választókat. Azokat, akik világos feladatunkká tették: ne hagyjuk, hogy egyes kormányok lopkodják a forrásokat és lebontsák a jogállamot. 2019-ben a magyar választók kifejezetten ezzel a mandátummal küldtek az Európai Parlamentbe.

Ma is pontosan ennek szellemében jártunk el az Európai Parlament Igazságügyi Bizottságában. A magyar és a lengyel kormány jogállamot sértő tevékenysége miatt indult, 7. cikk szerinti eljárások kapcsán tartottunk meghallgatást és vitát. Ezen azonban sem a magyar, sem a lengyel kormány, sem a Tanács soros elnökségét betöltő német kormány képviselője nem jelent meg. Most, amikor az EU hétéves költségvetését és a helyreállítási alapot akarja ellehetetleníteni a magyar és a lengyel kormány; most, amikor a jogállamiság kérdésén áll vagy bukik az Európai Unió jövője, ez a felelőtlen cinizmus elfogadhatatlan.

Ez nem fog megtörténni. Tévednek, ha azt hiszik, hogy zárt ajtók mögött, a választott képviselőket kihagyva ezt meg tudják oldani. Súlyosan tévednek, ha azt gondolják, hogy az Európai Parlament csendben rá fog bólintani a kész helyzetre. Aki ma nem mer eljönni, a kérdésekre válaszolni, az saját maga számára nehezíti meg a jövőt.”


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések