A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Film készül az ingyencirkuszt csináló fél-idióta SZFE-sek vergődéséről


Eddig 16 terabyte, vagyis több száz óra anyagot forgattak le.


A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dokumentumfilmese filmet készítenek a diákok és tanárok “ellenállásáról”. A film közösségi alapon készül, nem lesz sem főhőse, sem rendezője, írja a Magyar Narancs.

Hamar megalakult egy 10 fős csapat, amely az akciósorozat minden lényeges percét rögzíti. Eddig 16 terabyte, vagyis több száz óra anyagot forgattak le, és itt még nincs vége. Ott voltak a zárt fórumokon, végigkövették az egyetemfoglaló közösség belső életét, “de jelenleg is rögzítenek mindent, főként a médiában nem látható eseményeket.

Egy közösség legbelsőbb pillanataiba tekinthet majd be a néző: abba, hogyan alakultak munkacsoportok, hogyan zajlottak a fórumok, hogy indult el tanárok, diákok és akár dolgozók között a párbeszéd, a fokozatos egymáshoz csiszolódás, hogyan születtek fontos döntések, milyen élmény volt bentről az a hatalmas szolidaritás, amellyel emberek ezrei támogatták őket – ígérik a filmesek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések