A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tordai fullba nyomta a kretént: Szerinte Szijjártó Péter fél Délkelet-Ázsiát megfertőzte – Videó


A mérhetetlen Párbeszéd politikusa Szijjártó Péterbe állt bele.


A külügyminiszter felszólalására reagált az infantilis bohóc. Reagálása elején azt mondta, hogy felelőtlenül viselkedett a pandémia alatt, mert sosem használt maszkot és megfertőzte fél Délkelet-Ázsiát.

Kambodzsában rengeteg intézményt kellett bezárni és rengeteg embernek kellett karanténba vonulni az Ön felelőtlensége miatt


– jelentette ki Tordai.

A hitvány Tordai azt mondta, hogy egyes Facebook-ozók szerint a fölösleges lélegeztetőgépekkel üzletelt a külügyminiszter és így a fertőzés után könnyebb dolga volt az ottaniakkal. Szerinte túlárazva szerezte be a gépeket és most áron alul akarja eladni.

Belekötött az oltásokba is. Azt mondja, hogy Szijjártó kapkodik és meg kellene várni az európai vakcinát.

Nem maradhatott ki a helikopterezés és a nyaralás, a közbeszerzések sem, a fideszes milliárdossal egyetemben. Arról is beszélt a szarházi, hogy Szijjártó Péter bújkált az elmúlt időben, majd sokat bakizott. Az idióta Tordai azt is felhozta, hogy a kormány elsők között gratulált Lukasenkónak, viszont Bidennek az utolsóként gratulált a térségben.

Ugye, Tavaris Szijjártó?


– bökte oda szemtelenül Tordai. Bolsonarót is megemlítette a zavarodott elméjű politikus. Megkérdezte Szijjártó Pétert arról is, hogy bejelentette-e a lemondását, mert nagy károkat okozott az országnak.

Az már csak hab a tortán volt, hogy a gyenge képességű Tordai összekeverte a napirend előtti felszólalását a reagálásával. Ennyit erről a szerencsétlenről…



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések