A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Püspökladányban ellopta, majd el is adta az autót egy 24 éves helyi férfi


A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy autót Püspökladányban.


A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. szeptember 27-én Püspökladány, Szigetsor utcában ellopott egy parkoló gépkocsit, amit később eladott. A rendőrök széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 24 éves férfit.

A helyi lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett. A nyomozók az ellopott járművet megtalálták, lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek- tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések