A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így fosztotta ki a kiskunhalasi autókat egy nagyon profi tolvaj - Videó!


Autókra szakosodott a férfi, nagyon hatékony technikával fosztotta ki a gyanútlan áldozatok járműveit.


A gyanú szerint a 41 éves helybéli 2020. augusztus 17. és 2020. november 6. között legalább hét vagyon elleni bűncselekményt követett el, és minden esetben autók estek áldozatául – számolt be a police.hu.

Négy kocsit a temetők környékén szemelt ki. Az egyiket óvatlan tulajdonosa nyitva hagyta, abból a tolvaj okmányokat és telefont emelt el. A másik három járművet feltörte az elkövető, és azokból szintén telefont, iratokat, készpénzt lopott. Egy további alkalommal utcán parkoló Dacia ablaküvegét törte be, ám attól sem riadt vissza a helyi férfi, hogy beosonjon egy udvarba, és az ott álló kocsi ablakát betörve vigye el a tulajdonos táskáját. Utolsó tettét térfigyelő kamera rögzítette: egy utcán álló Opel Corsa nyitott csomagtartójába mászott be a gyanúsított, majd a hátsó ajtót kinyitva egy ülésen hagyott pénztárcát és mobiltelefont zsákmányolt. Bár a sértett alig néhány perc múlva visszament a kocsijához, az értékeinek már csak hűlt helyét találta.



A nyomozók rövid időn belül elfogták, és hétrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a férfit. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a rendőrség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések