A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderültek Jack Nicholson kulisszatitkai


Tizenötezer fontot kóstálnak azok az 1989-es polaroidfotók, amik a Tim Burton-féle Batman-film forgatás közben készültek a színészről.


A ritkaságnak számító, 277 polaroidképből álló gyűjtemény, amit a közönség eddig soha nem láthatott, számos különleges pillanatot örökített meg a színészlegendáról, forgatás és pihenés közben egyaránt.

A fotókollekciót, amit most árverésre bocsátanak, eddig Tim Burton egyik munkatársa őrizte. A közel háromszáz képen Jack Nicholson ugyanúgy feltűnik arcán sminkkel, azonban elegáns otthoni selyemköntöst viselve, mint a stábtagok körében, akik épp vérszínű festéket locsolnak az arcára.

A licitet, ami közel hat millió forintról indul, a hasonló gyűjteményeket rendszeresen értékesítő aukciósház, a Prop Store már jó előre meghirdette, annál is inkább, mivel a polaroidok, illetve a melléjük csatolt, a forgatással kapcsolatos instrukciós feljegyzések iránt várhatóan igen nagy lesz az érdeklődés.

A fotókat itt nézheted meg!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések