A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyanús lett a rendőröknek, hogy láncfűrészt és horgászbotokat vittek biciklivel


Amikor a biciklisek észrevették, hogy a rendőrök követik őket, szétváltak és menekülni kezdtek. Egyiküket elfogták, a társát pedig még most is keresik a nyomozók. - olvasható a rendőrség honlapján.


Pénteken hajnali 2 óra 15 perckor figyeltek fel a rendőrök két bicikliző férfire, akik láncfűrészt és horgászbotokat vittek magukkal. A rendőrök utánuk mentek, amikor a férfiak ezt észrevették, szétváltak és megpróbáltak elmenekülni. A láncfűrésszel menekülő férfit utolérték a rendőrök az egyik utcában, ahol elfogták és átvizsgálták a ruháit és a táskáját, amiben

horgászfelszereléseket és egy csiszológépet találtak.


A tárgyak eredetét nem tudta hitelt érdemlően igazolni a mosonmagyaróvári férfi, ezért bevitték a kapitányságra. A 24 éves férfit lopás gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, aki elismerte, hogy a nála talált dolgokat egy ház udvarán lévő fészerből lopták el a másik férfival együtt. A társa felkutatása folyamatban van.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések