A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Köhög, fáj a feje és izomfájdalma van Szijjártó Péternek - videó


Fejfájás, köhögés és izomfájdalom - ezek a koronavírussal megfertőződött Szijjártó Péter külügyminiszter tünetei. A politikus négy napja jelentette be, hogy elkapta a betegséget: állapotáról egy közép-európai külügyminiszterekkel folytatott online megbeszélésen számolt be.


Igen, fáj a fejem, köhögök is, ami elmegy, inkább az izomfájdalom a zavaró

- árulta el Szijjártó Péter, aki arra a kérdésre válaszolt, hogy vannak-e tünetei. Elmondta, hogy hétfőn még "negatív volt", elutazott Kambodzsába, aztán kedden Bangkokban pozitív lett a tesztje.

A 40. másodperctől látható a miniszter beszámolója:



Mint ismert, szerdán jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter, hogy elkapta a koronavírust, és ezért hazautazik Bangkokból. Posztjában kitért arra is, hogy a thai hatóságok nagyon korrektek voltak vele, gondját viselték, sőt, még az egészségügyi miniszter is meglátogatta a kórházban. Mint írta, ezek után megállapodott velük a hazautazásról. "Úgyhogy már úton vagyok a reptérre, még ma haza tudok repülni" - üzente akkor.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések