A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elámulsz, hol él L.L. Junior: háromszintes családi házba költözött a zöldövezetben


L.L. Junior hatalmas otthonában a modern és a klasszikus stílus keveredik.


L.L. Junior világéletében imádott a nagyváros forgatagában élni, ám 39 évesen elérkezettnek látta az időt arra, hogy feleségével, Kingával maguk mögött hagyják Budapestet, és a külváros felé vegyék az irányt, meg sem álltak Törökbálintig.

Itt találták meg álmaik otthonát, egy háromszintes családi házat. A 15 éves épületen volt mit javítani, összesen nyolc hónapig tartott, amíg teljesen a saját ízlésükre formálták: falakat bontottak, új helyiségeket építettek ki, és kamerarendszert csináltattak.

A dizájnt illetően a rappernek határozott elképzelései voltak. Nem akart minimalista formavilágot, távol áll tőle, hogy minden bútordarab csak a szürke különböző árnyalataiban pompázzon.

- Figyeltük a klasszikus és a modern stílust, ezeknek az ötvözetét szerettük volna a házban. Én mindig szerettem a színeket, a fehéret, az aranyat, a feketét és a bézs árnyalatait - mesélte a Mokka riportjában.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések