A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

CNN: Trump hívei gyűltek össze az „álhírek” főhadiszállása előtt Atlantában – Videók


Trump elnök támogatói a választási csalások ellen tiltakozva vonultak szombaton az atlantai Georgia State Capitoliumhoz, a tömeg a CNN álhírei ellen is felemelték a szavukat, a hírügynökség atlantai főhadiszállásánál “a CNN szar!” skandálásokkal.


Négy hivatali éve alatt Donald Trump többször elfogultsággal vádolta a CNN-t és csúfolta az újságíróit is. Kampánygyűlésein gyakran hallani lehetett a „kamu CNN” rigmust, és maga Trump is betegnek, korruptnak és álhírgyártónak nevezte a hálózatot.

A tiltakozók amerikai zászlókkal vonultak a helyszínre, illetve „Make America Great Again” transzparenseket lobogtatva tüntettek a CNN központjánál.



Az érzés látszólag kölcsönös. Abban a két napban, mielőtt Trump támogatói a CNN székhelye előtt gyűltek össze, a hírügynökségnél kimondták, hogy Trump „aláássa az amerikai demokráciát” , „szabotálja Bident – és Amerikát”, illetve megpróbálja „ellopni a választásokat” azzal, hogy jogi kihívásokat állít Biden látszólagos győzelme ellen – írja az RT.com.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések