A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trágyacsomó miatt lett forró a hangulat Hajdúböszörményben


Balesetekhez, tüzekhez vonultak csütörtökön megyénk tűzoltói. Ügyeleti hírek.

Csütörtök délelőtt egy autó a tetejére borult Létavértes közelében. A város önkormányzati tűzoltóit is riasztották. Az egység a járművet átvizsgálta, majd miután azt egy autómentő kihúzta és kerekei állította, a tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította – tudatta a megyei katasztrófavédelem.

Délután Hajdúszovát közelébe vonultak a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók; egy autó az árokba hajtott. A tűzoltók a áramtalanították a járművet, az eset során nem sérült meg senki.

Kora délután Hajdúböszörményben a Kinizsi Pál utcában egy közel egy méter magas trágyacsomó izzott, füstölt. A hajdúböszörményi tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

Nyírmihálydiban a József Attila utcában egy száz négyzetméteres családi ház körülbelül húsz négyzetméteres szobájában égtek berendezési tárgyak. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is. A nyíradonyi és a szakolyi tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámmal fékezték meg a lángokat. A tűz keletkezésének okát vizsgálják. A tűzben nem sérült meg senki.

Féltucatnyi tettenérés

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami közül kettő súlyos, míg egy könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, akik közül hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések