A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több tonna rezet loptak el egy zuglói telephelyről


A rendőrség 9 év után sikeresen elfogta annak a bandának mindegyik tagját, amelyik 2011-ben elrabolt egy rézhulladékkal teli kamiont.

2011 áprilisában indítottak nyomozást három férfi ellen, akik bementek egy szállítmányozással foglalkozó cég zuglói telephelyére. Berúgták a portafülke ajtajá, a biztonsági őrt pedig egy székhez kötözték.

A TÁMADÓK EZEK UTÁN ELLOPTAK EGY KAMIONT, AMIRE 13,5 TONNA RÉZHULLADÉK VOLT FELPAKOLVA.

A KAMIONT MÉG AZNAP MEGTALÁLTÁK AZ M1-ES AUTÓPÁLYA ZSÁMBÉKI LEHAJTÓJÁNÁL, DE A PÓTKOCSI AZ 50 MILLIÓS RAKOMÁNNYAL NEM VOLT OTT.  

Az első fordulat az ügyben 2014 májusában történt, amikor az 51 éves G. Gábort azonosították a kamionban talált nyomok alapján. Kihallgatása közben mindent tagadott. Később a bíróság 8 év fegyházra ítélte.

A rendőrök folytatták a nyomozást. Idén márciusban újabb információkat szereztek az ügyről, így

G. GÁBOR TÁRSAI MELLETT MEGTALÁLTÁK AZT A FÉRFIT IS, AKI A TIPPET ADTA NEKIK, Ő A SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI CÉG ALKALMAZOTTJA VOLT.

Az 56 éves K. Istvánt szeptember 21-én, a 44 éves T. Györgyöt és a 47 éves Cs. Zsoltot – akikkel G. Gábor betört a telephelyre – szeptember 24-én hallgatták ki.

KIDERÜLT, HOGY A BANDA A REZET EGY CECEI TANYÁN TÁROLTA EGY IDEIG, MAJD 16 MILLIÓ FORINTÉRT ELADTÁK.  

Sikerült megtalálni azt a férfit is, aki végül eladta a pótkocsit és a rezet. A 46 éves bicskei H. Gábort október 1-jén orgazdaság miatt hallgatták ki.

A rendőrség K. Istvánt és Cs. Zsoltot őrizetbe vette és javasolta letartóztatásukat, a bíróság viszont a bűnügyi felügyelet mellett döntött. T. György jelenleg kiadatási őrizetben van egy Németországban elkövetett cigaretta csempészés miatt. H. Gábor szabadlábon védekezik.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések