A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csomagtartóban próbálta átcsempészni barátnőjét egy szlovák férfi Horvátországba


A csomagtartóban akarta Letenyénél Horvátországba csempészni barátnőjét egy szlovák férfi, akit embercsempészés miatt jogerősen felfüggesztett börtönre ítélt a Nagykanizsai Járásbíróság. Csak nyaralni szerettek volna. 

Egy 35 éves szlovák férfi a barátnőjével szeptember 30-án indult el horvátországi nyaralásra az otthonából. Mindketten tudták, hogy a nőnek korábban elvesztek a személyes okmányai, azért csak a személyi adatairól szóló rendőrségi igazolással rendelkezett,

AMIVEL NEM ENGEDTÉK VOLNA MEG NEKI, HOGY ÁTLÉPJE A HATÁRT.

A pár autóval érkezett meg Magyarországra Rajkánál, hogy Letenyén át Horvátországba utazhasson. Az útlevél-ellenőrzés során visszafordították őket az okmányok hiánya miatt. Ennek engedelmeskedtek ugyan, de a legközelebbi autópálya-lehajtónál megálltak.

A NŐ ELBÚJT A CSOMAGTARTÓBAN.

A férfi az autóval ismét a letenyei autópálya-átkelőnél próbált Horvátországba jutni, az autó átkutatása azonban

AZ ÚTLEVÉLKEZELŐ FELFEDEZTE A CSOMAGTARTÓBAN FEKVŐ NŐT. EGY SZÚNYOGHÁLÓVAL VOLT LETAKARVA.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség a férfit embercsempészés miatt bíróság elé állíttatta. A Nagykanizsai Járásbíróságon nyolc hónapra, végrehajtásában két évre felfüggesztett börtönre ítélték. A döntést a vádlott és az ügyész is elfogadta.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések