A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem mondja meg Sándor, hogy miért ölte meg anyját és nevelőapját Pestszentlőrincen


Szomszédai úgy tudják, gyógyszereket szedett az a 40 éves férfi, aki pár napja megölte az anyját és a nevelőapját Pestszentlőrincen. Csendesnek ismerték, olyannak, aki időnként "zombiként keringett a lakótelepen". P. Sándor beismerő vallomást tett, de arról nem beszélt, miért végzett velük. Ma áll először bíró elé.


Volt olyan szomszéd, aki tőlünk tudta meg, mi történt és amikor meghallotta, nem akart hinni a fülének. Csendes családnak ismerték őket. Az egyik szomszéd azt mondta,

zajokat hallott kiszűrődni a gyilkosság estéjén, hallotta a kettős gyilkosság hangjait.

Ahogy írtuk, egy 40 éves férfi megölte az édesanyját és a nevelőapját, majd feladta magát a rendőrségen. Október 26-án fél 6-kor telefonált nekik, és közölte, hogy hajnalban gyilkosságot követett el. A pestszentlőrinci lakásban megtalálták a két holttestet.

Már a helyszínen megállapították, hogy a 68 éves nő és a 64 éves férfi valóban gyilkosság áldozata lett, megkéselték őket.


Azóta többen megszólaltak már különböző médiumokban, mindenkit megrázott, aki ismerte őket. Még most is sokkos állapotban nyilakoztak a Borsnak.

Sejtettük, hogy Sanyival valami nincs rendben, sokszor ugyanis valóságos zombiként bolyongott a lakótelepen, mintha csak egy más világban járna. Azt is suttogták, hogy gyógyszereket szed, de persze az anyjáék erről sosem beszéltek"

- mondta egy szomszéd.

A férfi beismerő vallomást tett, de a P. Sándor védőjét helyettesítő, Origónak nyilatkozó ügyvéd, dr. Jano Christopher elárulta,

hogy nem beszél az indítékról.

Úgyhogy egyelőre csak találgatni lehet, mi vezethette el a középkorú férfit a tragédiáig. Annyi viszont már kiderült, hogy sem munkája, sem barátja nem volt a magának való kettős gyilkosnak. A szakértők erős felindultságú bűncselekménynek nevezték a támadását.

Sosem emelt volna kezet Ibolyára, sem a nevelőapjára, nagyon szerették egymást. Persze néha összeszólalkoztak azon, hogy Ibolya könyörgött Sanyinak, hogy dolgozzon, de nagyobb veszekedés ebből sem lett soha
– magyarázta a Borsnak a házban lakó egyik asszony.


Kiderült, hogy a megyilkolt férfi anyja is a házban élt. Róla most a rokonai gondoskodnak.

Szegény, bele sem merünk gondolni, mit élhet most át, féltjük is, hiszen már nem fiatal. Imádta a fiát, nem véletlenül laktak ilyen közel egymáshoz, Márton is nagyon jó ember volt, szörnyű, hogy így kellett meghalnia
– sajnálkozott egy másik szomszéd.

P. Sándor mai előzetes tárgyalásán a Fővárosi Törvényszék Büntető Kollégiumának Katonai Tanácsa arról dönt, hogy az IMEI-be, vagy börtönbe kerüljön-e a pestszentlőrinci kettős gyilkosság gyanúsítottja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések