A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy tételben utazó csalót keresnek a rendőrök


Megszökött a rendőrök szeme elől az a középkorú férfi, aki több embert is becsapott tavaly nyáron. Közzétették a fényképét, hátha felismeri valaki.


Gulyás Zsolt István tavaly június és augusztus között nyíregyháziaktól, budapestiektől és tiszaújvárosiaktól valutaváltás és ingatlanvásárlás ígéretével pénzt csalt ki, amivel anyagi kárt okozott áldozatainak.

Ahogy elkezdtek nyomozni az ügyben,

az 50 éves, debreceni férfi elbújt a rendőrök elől.

Azóta sem tudják, hol van. A megyei rendőr-főkapitányság 2020. szeptember 18-án elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrség oldalán közzétették a fotóját, hátha felismeri valaki.

A nyomozók kérik, hogy jelentkezzenek azok, akik hasznos információval rendelkeznek arról, hol lehet most a körözött bünőző. Személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600-as számon, illetve a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is lehet bejelentést tenni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések