A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony Gergely pártjának viselkedése komolytalan és felháborító


Visszavonta a Párbeszéd hétfőn benyújtott járványügyi javaslatcsomagját - derül ki a parlament hivatalos oldalán közzétett információkból. Mint ismert, Karácsony Gergelyék a koronavírusra hivatkozva gyakorlatilag leállították volna az ország működését, ennek részeként korlátozták volna a nyugdíjasokat a buszok és a villamosok használatában.


Miután nagy botrány lett a Párbeszéd 11 pontos járványügyi javaslatából, a párt visszavonta a koronavírussal kapcsolatos határozati javaslatát.

A baloldali párt előterjesztésével jól láthatóan Magyarország bezárkózását szerette volna elérni. Az ötös pont sikerült a legerősebbre, ezzel gyakorlatilag kizárták volna az idősebbeket a tömegközlekedés használatából.

"A kormány rendelje el, hogy a tömegközlekedés csak munkába járáshoz, valamint idősgondozáshoz, gyermekek gondozása érdekében legyen igénybe vehető, vagy akkor, ha élelmiszerbolt, gyógyszertár ötszáz méteren belül nem elérhető, s csak azon esetekben, ha egyéni közlekedés igénybevételére nincs mód" - szólt a felvetés.

Emellett betiltották volna a magánrendezvényeket, valamint a középiskolák és egyetemek esetében visszahozták volna a távoktatást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések