A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két méterről lövöldözött a tatabányai párra a motoros ámokfutó, ordítva menekültek


Korábbi vitájukat akarta lerendezni, ezért motorral üldözte haragosait egy elborult agyú férfi Tatabányán. Ez nem volt elég neki, üldözés közben ugyanis még rájuk is lőtt, írja a Bors.


A férfi és a barátnője még áprilisban sétálgattak Tatabányán, amikor a semmiből felbukkant mögöttük egyik ismerősük egy motorral.

Azonban azt még nem sejtették, hogy a férfi leszámolásra érkezett,

a férfi ugyanis egy korábbi nézeteltérés miatt akarta őket megleckéztetni.

Először a gyanútlan pár mögött a járdára hajtott, majd fegyvert rántott, és az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverével rájuk lőtt, méghozzá alig két méterről.


A halálra rémült páros menekülni kezdett, ordítva rohantak a motoros elől a másik oldalra, de hiába. Az ideges ember oda is követte őket, nem hagyott fel az üldözéssel, és a járdán, árkon-bokron keresztül hajtott utánuk, miközben megint rájuk lőtt.

Szerencsére senki nem sérült meg az eset során, azonban a férfinek - akiről kiderült, hogy egyébként többszörösen visszaeső - jövő hét kedden a bíróság előtt kell felelnie tetteiért. Ha előkészítő tárgyalásán beismeri a bűnösségét, akkor egy év és 10 hónapnyi börtönbüntetéssel megúszhatja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések