A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra rúgta a barátját, és közben az egészet fel is vette videóra a balassagyarmati férfi


Halálra rúgdosta az egyik közeli jóbarátját egy fiatal balassagyarmati férfi. A gyilkos az egészet még le is videózta - írja a Bors.


A két férfi már évekkel korábbról ismerte egymást, ugyanis külföldön együtt dolgoztak, aztán bérlőtársak, később pedig barátok is lettek. A tragédia napján is egy kis baráti bulizásra futottak össze, több helyre is elmentek, aminek a végén a későbbi gyilkos alaposan berúgott.

Mikor hazamentek, már elég bátorra itta magát a balassagyarmati férfi ahhoz, hogy a baráttól pénzt kérjen kölcsön, viszont amikor az nem volt erre hajlandó, a férfi minden józan eszét elvesztette, és vadállati módon nekiesett barátjának. Ütötte és rúgta, ahol csak érte, miközben magából kifordulva ordított és fenyegetőzött.

Még az sem hatotta meg, hogy barátja folyamatosan az életéért könyörgött. Sőt, még a telefonját is elővette, és videózni kezdte a brutális verést, alázást és az egyre embertelenebb bántalmazást. A férfi ezután, mint aki jól végezte dolgát, a haverjával maradt, lefeküdt aludni, és csak reggel - mikor már kitisztult az elméje - vette észre, hogy a férfi meghalt.

Ekkor hátborzongató tervet talált ki:felhívta a mentőket, álnéven bejelentette az esetet, mi több, a diszpécser telefonos utasításai alapján még ő maga kezdte meg az újraélesztést. Azonban, ahogy a mentősök a helyszínre értek, elmenekült. Először  a véres ruháit rejtette el, miután átöltözött a rendőrségre ment, ahol előadta, hogy barátját ismeretlenek verték össze, ő csak segíteni akart. A rendőröket azonban nem tudta átverni,

később pedig a kínzásról készült, gyomorforgató videót is megtalálták a telefonján,

így a férfi hétfőn bíróság elé áll, ahol aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt kell felelnie.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések