A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elítéltek egy olasz nőt, mert rendszeresen drogot kevert munkatársa kávéjába


Egy olasz nő létszám leépítéstől félt, ezért kilenc hónapon keresztül kávéba kevert nagy mennyiségű droggal rontotta egy kollégája munkahelyi teljesítményét - adta hírül a Sky News.


Az 53 éves Mariangela Cerrato és áldozata megegyező munkakörben dolgoztak, amikor Cerrato azt a pletykát hallotta, hogy leépítések lesznek a biztosítónál, ahol dolgoznak. Ezért egy cappuccinóba kevert drogokkal akart rontani munkatársnője munkahelyi teljesítményén, hogy ne őt rúgják ki a leépítésnél.

Cerrato 9 hónapon keresztül minden munkanapon benzodiazepin port kevert munkatársnője italába, ugyanis reggelente mindig ő gondoskodott kettejük kávéjáról.

A drog hatása miatt egy nap fának hajtott autójával az áldozat, ezt követően pedig felismerte, hogy hétvégente nem érzi magát rosszul.

Akkor kezdett el kolléganőjére gyanakodni, mikor Cerrato feltűnően erősködött, hogy igyon meg egy csésze kávét.

Az áldozat ezt követően mintát vett a kávéjából, amiről a hatóságok megállapították, hogy nagy mennyiségű benzodiazepint tartalmaz.

A drog fáradtságot, fejfájást, szédülést és izomfájdalmat váltott ki az ügyfelemben, továbbá a munkakedve is csökkent miután megitta a cappuccinót - mondta Cristiano Burdese, az áldozat ügyvédje.

A rendőrség titkos kamerás felvételt is készített Cerratóról, amikor kolléganője kávéjába keveri a port, ennek ellenére a nő fellebbezett a bíróság által kiszabott 4 éves szabadságvesztési ítélet ellen.

A tárgyalások során a biztosító egyébként elárulta, hogy egyáltalán nem terveztek létszám leépítést végrehajtani az adott időszakban, sőt éppen új alkalmazottakat vettek fel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések