A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Talicskával hordta el a lopott dolgokat egy burai férfi

A feltételezett elkövető egy felújítás alatt álló házból hordta ki az értékeket.

A kunhegyesi, az abádszalóki és a tiszaburai körzeti megbízottak derítették fel annak a bűncselekménynek az elkövetőjét, aki Tiszabura egyik felújítás alatt álló ingatlanjából lopott 2020. szeptember 3-án a délutáni órákban — tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy helyi lakos ment be a jelenleg lakatlan ház egyik melléképületébe és onnan talicskát, szerszámokat, kapát és lapátot tulajdonított el. A környező települések körzeti megbízottjai példás együttműködésének köszönhetően felderítették annak a személynek a kilétét, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A nyomozók kihallgatták a 24 éves tiszaburai lakost, aki beismerő vallomást tett. A terhelt elmondta, hogy az eltulajdonított értékeket a talicskába rakta, és akikkel útközben találkozott, azoknak eladásra kínálta. Az egyenruhások a lopott tárgyak egy részét kutatás során megtalálták.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt folytat büntetőeljárást, mely a nyomozás befejezésekor bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések