A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Börtönbe került a jászladányi „harapós” rabló

A Jászberényi Járási Ügyészség szeptember 7-én bíróság elé állította a „harapós” rablót – tájékoztatta hírportálunkat a megyei főügyészség.

A szóban előterjesztett vád szerint a korábban is büntetett előéletű fiatalember Jászladányon, ez év augusztus 13-án dél körül, az utcán gyalogosan közlekedő hölgytől el akarta venni annak szatyrát.

A tettes rángatni kezdte a táskát, de a nő azt az erőszak ellenére sem adta oda. Az elkövető ekkor „Úgyis az enyém lesz!” felkiáltással beleharapott a nő kezébe, aki ekkor elengedte a szatyrot, melyet a férfi felkapott és elszaladt vele. A táskában a bántalmazott hölgy pénztárcája volt, abban kilencezer forinttal, illetve igazolványok és egyéb tárgyak, melyeket a rabló magával vitt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság az elkövetőt röviddel a bűncselekmény után elfogta. Lefoglalta az elvitt tárgyakat és a pénzből megmaradt 5.520 forintot. A Jászberényi Járásbíróság a vádlott bűnösségét megállapította. A férfit rablás bűntette miatt 4 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint vele szemben a meg nem térült pénzösszeg vagyonelkobzását rendelte el.

Az ítélet ellen egyik érdekelt sem jelentett be fellebbezést, így az már elsőfokon jogerőre emelkedett. A letartóztatott vádlott azonnal megkezdte büntetése letöltését.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések