A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó Péter: minden veszélybe került munkahelyet meg kell védeni


Minden veszélybe került munkahelyet meg kell védeni, és minden megszűnő helyett újat kell teremteni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Miskolcon, a Fux Zrt. szerződésátadási ünnepségén.


Szijjártó Péter továbbra is számít a vállalati beruházásokra a munkanélküliség elleni küzdelemben.

A termelés korszerűsítése és bővítése egyszerre érdeke a dolgozni akaró embereknek és a beruházóknak, akik most jelentős versenyelőnyhöz juthatnak

- mondta a miniszter.


Szijjártó Péter szólt arról is, hogy erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság. Mint mondta: a kormány szövetséget kötött a vállalatokkal, ennek értelmében a munkát, a munkahelyteremtést finanszírozzák, aki most fejleszt, beruház, az hosszú távon előnyhöz jut a nemzetközi piacokon is.

 

A MISKOLCI FUX ZRT. 565 MILLIÓ FORINTOS BERUHÁZÁSÁHOZ A KORMÁNY 282 MILLIÓ FORINTTAL JÁRUL HOZZÁ.


A miniszter hozzátette, hogy a fejlesztési összeg 200 munkahely fenntartását segíti, és növeli a vezetékgyártó vállalat exportteljesítményét.


A miniszter szerint a magyar gazdaság életerejét mutatja, hogy

904 MAGYAR VÁLLALAT KÖTELEZTE EL MAGÁT BERUHÁZÁSOK MEGVALÓSÍTÁSA MELLETT A JELENLEGI NEHÉZ IDŐSZAKBAN, ÉS 425 MILLIÁRD FORINTNYI 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések