A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy ittas sofőrt kapcsoltak le a rendőrök Békés megyében


Négy ittas járművezetés miatt indult ügy vizsgálatát fejezte be a napokban a rendőrség Békés megyében.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság a minap négy ittas járművezetés gyanúja miatt indult nyomozás iratait továbbította az ügyészségre. Három esetben személygépkocsi-vezetők, egy ügyben pedig egy segédmotor-kerékpáros a gyanúsított. A rendőrjárőrök augusztus 2-a és szeptember 1-je között igazoltatták őket, majd miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett náluk, mind a négyüket előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Az ott végzett mérések mindegyiküknél megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellenük és kezdeményezték a vezetési jogosultságuk szüneteltetését.


A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a figyelmet az ittas járművezetés veszélyeire. A rendőrség kéri, hogy aki alkoholt fogyasztott, ne vezessen, mert ezzel növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, veszélyezteti magát, utasait és közlekedő partnereit!


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések