A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült néhány részlet a konyári vonatbalesetről


Vágott dohány is volt a kocsiban, amely a Nagykereki felé tartó vonattal ütközött szombat este. A sofőr meglépett, de a rendőrök elfogták.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 19-én 20 óra 30 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy személygépkocsi vonattal ütközött, írja a police.hu. Az esetről a Mávinform és a katasztrófavédelem híradása nyomán portálunk is beszámolt.


A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi lakos közlekedett személyautójával Konyár területén, a Debreceni úton, áll a rendőrség vasárnapi közleményében. Amikor a vasúti átjáróhoz ért, nem biztosított elsőbbséget a Nagykereki irányába tartó vonatnak, azzal összeütközött. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A jármű vezetője ezt követően a helyszínt elhagyta, azonban a rendőrök a közelben elfogták.


Mint kiderült, a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, az autót kivonták a forgalomból, és kötelező felelősségbiztosítása sem volt. Az egyenruhások a személygépkocsi hátsó ülésén egy szatyornyi vágott dohányt találtak.


A 23 éves férfival szemben gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság. Az autóban talált dohányárut a további eljárás lefolytatására a rendőrség átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékeseinek.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések