A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellopta az Újszászon talált pénztárcát, de a kamera lebuktatta


A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.


Egy helyi lakos az újszászi vasútállomás pénztárpultjánál felejtette pénztárcáját 2020. augusztus 25-én a reggeli órákban. Egy várakozó utas észrevette a hátrahagyott pénztárcát és azt magához vette. A rendőrök a vasútállomás kamerafelvételeit elemezve felderítették a feltételezett elkövető kilétét, majd a 64 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.


A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a pénztárcából a készpénzt magához vette, míg az okmányokat egy vendéglő illemhelyiségében kidobta. A Szolnoki Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a bűncselekmény szükséges eljárási cselekményeit elvégezte, és a nyomozás iratait bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Szolnoki Járási Ügyészségre.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések