A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két ittas vezetőt fogtak el Dévaványán

Dévaványán két férfitől vették el a jogosítványt a rendőrök, mert a gyanú szerint úgy vezettek, hogy előtte alkoholt fogyasztottak.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök Dévaványán. A Három Rózsa utcábanszombaton 17 óra 45 perc körül egy kisteherautó vezetőjénél lett pozitív a légalkohol mérés eredménye. A Sirály utcában pedig vasárnap egy 1 óra 30 perc körül igazoltatott személygépkocsi-vezetőnél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök mindkét férfit előállították, majd miután további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, mindkettőjüktől elvették a jogosítványt és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Akik alkoholt fogyasztanak és úgy vezetnek, nemcsak magukat, hanem utasaikat és a többi közlekedőt is veszélyeztetik. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy tartsa be a szabályokat, ittasan ne üljön volán mögé, ne induljon el!

… hogy mindenki hazaérjen!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések