A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabadságvesztés néz ki a kunmadarasi közös szórakozásból

A Karcagi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy kunmadarasi férfi és egy nő ellen – adta hírül a megyei főügyészség.

A vád szerint az elkövetők tavaly november 21-én délután együtt italoztak a sértett kunmadarasi házában, amikor szóváltás alakult ki köztük. A sértett emiatt kiutasította őket a házból, melynek többszöri felszólítást követően eleget tettek.

A tulajdonos kikísérte őket, de biztonságból magához vett egy botot. Az utcán az elkövetők közül a férfi rátámadt a sértettre és több alkalommal megütötte őt, aki a bottal végül elkergette támadóját. Mindeközben a nő egy italos üveget dobott a ház üvegablakába, amely betört.

Az ügyészség indítványozta, hogy amennyiben a vádlottak a bíróság előkészítő ülésén a vád szerinti bűncselekményt beismerik, a bíróság ítélje a férfit, mint különös visszaesőt, 1 évi börtönbüntetésre, a nőt pedig 8 hónap fogházra, és rendelje el vele szemben a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetés végrehajtását is. Az ügyben az első fokú bírói döntést a Karcagi Járásbíróság fogja meghozni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések