A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerékpárost gázolt egy férfi Karcagon, majd elhajtott a helyszínről

Ismeretlen személy közlekedett személygépkocsival Karcag belterületén, a Kungát utcában 2020. szeptember 12-én 18 óra körül, mikor a Kacsóh utca kereszteződésénél elütötte a védett úton közlekedő kerékpárost, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A beszerzett adatok alapján, és a helyi szolgálatirányító parancsnok személyismeretének köszönhetően a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 24 éves férfit a nyomozók elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, és a gyanúsított elmondása szerint, emiatt hajtott el a helyszínről. Az ütközést követően az autót pár utcával arrébb hátrahagyta és hazagyalogolt. A baleset során a biciklis súlyos sérülést szenvedett.

A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség, valamint közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések