Hirdessen itt

Durva hétvégéjük volt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tűzoltóknak

2020 harminchetedik hétvégéjén 14 segélyhívás érkezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletére.

Pénteken, teljes terjedelmében égett egy személyautó Besenyődön, a Fő utcában. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy sugárral eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Szombaton, kétszáz négyzetméteren égett a száraz fű, avar Porcsalmán. A csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és gyorssugárral oltották el a tüzet.

Kamionnak ütközött egy kisbusz szombat reggel az M3-as autópálya 266-os kilométerszelvényénél, Őr térségében, Vásárosnamény irányába. A kisbuszban hatan utaztak, egy ember súlyos, négy fő könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett a balesethez, az egységek áramtalanították a kisbuszt, majd a forgalmi akadályt megszüntették. (Fotók)

Út melletti fák közé csapódott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi a Vámosoroszit és Csaholcot összekötő úton. A mátészalkai és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egységek motoros fűrésszel végezték a terület megtisztítását, ezzel segítették a helyszín megközelíthetőségét a mentőknek, majd kerekeire állították a járművet. Az autóban négyen utaztak, közülük ketten súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, egy fő könnyen sérült.

Két autó ütközött a nyíregyházi László utca és Belső körút kereszteződésében. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntették. Az autókban összesen hárman utaztak, őket kórházba szállították könnyű sérülésekkel. (Fotó)

Teljesen kiégett egy gépkocsi szombat késő este, Nyíregyháza és Nagyszállás között, a 4911-es számú úton. Nyíregyháza hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el az út mellett álló jármű lángjait. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt. Személyi sérülés nem történt. (Fotók)

Vasárnap, összehordott facsomó égett húsz négyzetméteren a nagyhalászi Gyár utca csatornapartján. Az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések