A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jogosítvány nélkül, ittasan fuvarozta hattagú családját egy férfi Tótkomlóson

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Tótkomlóson egy autóssal. A férfi úgy közlekedett, hogy soha nem volt jogosítványa, az ötszemélyes járműben pedig hatan ültek. Négy gyermek közül csak egynek volt gyermekülése.

Tótkomlóson, a Kossuth utcában kedden 20 óra körül megállítottak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 30 éves békéssámsoni férfi úgy vezetett, hogy soha nem volt jogosítványa.

Az ellenőrzéskor az ötszemélyes autóban hatan ültek, a felesége és négy gyermeke utazott a férfival. A gyermekek közül csak egy kétéves kislánynak volt gyermekülése, hat, négy és három éves testvérei az autó ülésén ültek.

Az apa ellen az Orosházi Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, a többi szabálytalanság miatt pedig szabálysértési eljárást indított.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések