A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bíró Ica kilakoltatása: több rendőrt is mentővel szállítottak kórházba


Mentővel szállították kórházba a rendőröket, hivatalos személy elleni erőszak miatt helyszínelnek Bíró Icánál.


Még mindig nincs vége Bíró Ica délután kezdődött kilakoltatásának. Sok volt a rendőr és még több a dühös tiltakozó. A rendőrök érkezése előtt is sokan jártak Ica lakásába, az egész házban nagy volt a jövés-menés, ezért nem tudni még, ki a felelős a Metal Lady eltorlaszolt ajtaját betörő rendőrök sérülése miatt.


– Még mindig helyszínelés folyik a házban, Ica lakásában is sokan vannak. Úgy tudjuk, a nyomozó ügyészség is kint van – tudatta a Krisztina körúti ház egy lakója.


– Jó lenne, ha már vége lenne ennek a cirkusznak, kora délutántól ment az üvöltözés, valaki szeretne itt pihenni. Úgy tudjuk, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt helyszínelnek most – magyarázza a lakó.


Úgy tudják, azok a rendőrök sérültek meg, akik elsőnek jutottak be az egykori sztármodell lakásába. Az eltorlaszolt ajtónál valamilyen anyag szóródott rájuk.


– Mentők jöttek és azt láttuk a folyosóról, hogy néhány rendőrt elszállítottak – közölte a Krisztina körúti ház lakója.


Bíró Ica is említett valamilyen incidenst, de a Metal Lady arról beszélt, hogy a szimpatizánsok közül egy általa ismeretlen nő valamilyen olajos anyaggal fújta le a készenléti rendőröket.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Unknown üzenete…
ORBÁN, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE!!!
G. ORBÁN BESZÉDE A MAGYAR NÉPLÉLEKHEZ IGAZÍTVA:
„…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek totális védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára - fogalmaz G. OVi miniszterelnök "az ún. Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak" emléknapján közzétett nyilatkozatában, amelyet sajtófőnöke, a szintén kettős állampolgár zsidó Havasi Bertalan juttatott el az MTI-nek.

"Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 70 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" - rögzítette G. Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy "a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki a honvisszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból”!!!