A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kalasnyikovokkal, 14 teli tárral rohant be három tini Donald Trump üdülőjébe

Hihetetlen, de megtörtént: három, a floridai rendőrök elől menekülő tini pont Donald Trump egyik üdülőjének kertjébe mászott be, hogy elmeneküljön az üldözői elől.

A tinik hátizsákjában egy Kalasnyikov karabély és 14 töltött tár volt.

A tinik épp egy autóban ücsörögtek, három kilométerre Trump Mar-a-Lago üdülőjétől, amikor egy gépkocsis rendőrjárőr felfigyelt rájuk. A srácok rögtön a gázra tapostak, amint meglátták az egyenruhást, ám ekkor egy igazoltatást végző rendőrt vettek észre, ezért azt hitték, már útzárat is elrendeltek miattuk.

A fiúk ekkor kiugrottak a kocsiból, majd egyenesen Trump üdülője felé rohantak. A rendőrség ekkor helikoptert és kutyákat is bevetett, majd elfogta a kamaszokat.

A rendőrség szóvivője elmondta, a fiataloknak fogalmuk sem volt arról, hová menekültek be: azt állították, a karabélyt is csak találták, az nem az övék – írja az Origo.

Ugyanakkor a történet nagyon rosszul is végződhetett volna, mert ha az elnök és a családja éppen a helyszínen tartózkodik, a biztonsági őrök akár agyon is lőhették volna a menekülő fiatalokat.

A fiúk lőfegyverrel való betörés miatt állhatnak bíróság elé, a tárgyalásukig pedig a fiatalkorúak börtönében maradnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések