A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Játékfegyvert fogott a taxisokra, ám a fenyegetőzésért a kezén már igazi bilincs kattant

A győri rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt vették őrizetbe a 35 éves helybéli férfit.

A rendőrségre az egyik taxitársaság alkalmazottja tett bejelentést arról 2020. augusztus 5-én 17 óra körül, hogy fegyverrel fenyegették meg Győrben. A rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy két nő kért taxit, akiket az Örkény utcában vett fel, majd a megadott címre vitte őket – írja a police.

A fuvar végeztével az egyik asszony kiszállt a kocsiból, a másik pedig az autóban ülve várta, hogy társa visszaérkezzen. Miután a nő visszament, közölte, úgy volt, hogy egy férfi ismerőse várja majd a címnél, aki kifizeti a fuvarköltséget, de mivel őt nem találta meg, ezért nem tudja rendezni szállításuk díját.

Felajánlotta, hogy néhány óra múlva megadja a tartozását, addig zálogként a sofőr megtarthatja a mobiltelefonját. A taxis ezt nem fogadta el, és jelezte a nőnek, hogy a kocsiban ülő társát visszaviszi oda, ahonnan elindultak. Erre mindkét nő hangosan kiabálni kezdett, a taxis pedig megtett néhány métert a járművel, ám mivel a hátul ülő utas ki akart ugrani a mozgó kocsiból, így megállt. Miután a járművet vezető férfi visszatolatott az eredeti helyszínre, mondta a fiatalabb asszonynak, hogy amíg nem tudnak fizetni, mégis elfogadja zálogba a korábban felajánlott telefont.


Ezen újabb indulatos veszekedés kezdődött, amelynek hallatán a közeli házból kijött az utasok egyik férfi hozzátartozója, aki a ruházatából elővett egy fegyvert, amivel a taxist megfenyegette, majd elzavarta.

A rendőrök a 35 éves Sz. Krisztiánt elfogták, majd a lakóhelyén végrehajtott kutatás során megtalálták azt a játékfegyvert, amivel fenyegetőzött. A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések