Hirdessen itt

A szerelem tényleg mindent legyőz: a nehézségek ellenére is boldog kedvesével az izomsorvadásban szenvedő Dávid

Az izomsorvadásban szenvedő Csorba Dávid és párja, Németh Kamilla az interneten ismerkedtek meg.

„Olvastam róla egy cikket, majd felvettem vele a kapcsolatot, mert szerettem volna magabiztossá és boldoggá tenni. Sokat beszélgettünk, majd volt egy kis összeveszés, de aztán minden jól alakult" – mesélte a Borsnak Kamilla.

„Az első randink nagyon furcsán alakult. Dávid házhoz hívott egy fodrászt, ugyanis az állapotától függetlenül rengeteget ad magára. Egy ápoló velünk volt a randi közben, de minden szuperül alakult, egymásra találtunk” – folytatta Kamilla, aki szinte minden idejét párjával tölti, amikor nem dolgozik.

A szerelmesek szabadidejükben filmeket néznek, beszélgetnek és játszanak, valamint egy szuper szerkezet segítségével arra is lehetőségük van, hogy néha az utcára is kimenjenek.

Sajnos, ilyenkor számos bántó megjegyzést kapnak, hogy egy csinos nő miért választ magának egy ágyhoz kötött férfit.

„Minket ez egyáltalán nem érdekel, a lényeg, hogy mi ketten boldogok legyünk. Nagyon sok a rosszindulatú ember, de ezeket a megjegyzéseket elengedjük a fülünk mellett. Az a fontos, hogy mi szeressük egymást. Én úgy imádom, ahogy van. Dáviddal nagy terveink vannak. Egyszer szeretnénk egy külön lakásba költözni, ő pedig amondó: amint egyenesbe jövünk, meg fogja kérni a kezemet!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések