A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Népszerűbb akart lenni a TikTokon, ezért a kamera előtt megölte a szomszédját egy fiatal

Nem sokkal a 18 éves születésnapja előtt Zachary T. Latham megölte a szomszédját, az 51 éves William T. Durhamot.

A fiatal fiú azért vetemedett a szörnyű tettre, mert netes népszerűségre vágyott, pontosabban TikTok-sztár akart lenni. Latham az áldozattal korábban már került összetűzésbe, mert a rendfenntartásban dolgozó férfi többször is szólt a fiúnak, hogy ne száguldozzon az autójával. A fiú ekkor egyszer már nekiesett a szomszédjában élő családnak, az incidenst pedig a TikTokon is megosztotta, ahol 3 milliós nézettséget ért el.

Bár a New-Jersey-ben élő fiú ügyvédei azt állítják, önvédelem történt, Durham családja biztosra veszi, hogy szerettük szándékos emberölés áldozata lett.

A tini a gyilkosság előtti napon, április 23-án egy videót tett közzé a közösségi oldalon, ahol egy fegyverrel hadonászott, miközben azt mondogatta, hogy „így kezeld a szomszédaidat”. Ezt a videót egyébként azóta törölték a TikTokról.

A Durham család szerint az összetűzést, ami végül az 51 éves férfi halálával végződött, Latham provokálta ki, ugyanis a fiú párja, Sarah végig rögzítette az esetet a telefonjával – írja a Bors.

„Ha féltette volna Sarah vagy a saját biztonságát, bemenekültek volna a házba, majd hívták volna a rendőrséget. De nem ezt tették, mert az volt a céljuk, hogy a Durham családot kicsalják, megtámadják, majd mindezt felvegyék és kitegyék a TikTokra” – mondta az áldozat képviselője. Durhamet a tinédzser halálra szurkálta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések