A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá! Újra együtt Várkonyi Andreáék. Ezt nyilatkozta a dologról:

"Nagy meglepetést ő nekem nem tartogat..."

A napokban sokat szólnak arról a hírek, hogy a LifeTV vadonatúj, saját gyártású talk-show-jában, a Bréking-ben régi párosok tűnnek fel újra egymás mellett műsorvezetőként.

A felhozatalban helyet kap Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve is. Együtt fogják a legérdekesebb, legmeghökkentőbb témákat feldolgozni.

Most Várkonyi Andrea is megszólalt a közös munkáról Berkivel, akivel már van tapasztalata.

– Krisztiánnal már dolgoztam, nagy meglepetést ő nekem nem tartogat, nem tud újat mutatni. Szeretné persze azt hinni, de nem – mondta nevetne a Bors megkeresésére.

– Krisztiánt egyszerűen kordában lehet tartani, csak határozottság kell hozzá – mondja Demcsák Zsuzsa. – Szerintem ő tisztel engem és a hozzáállásomat, hallgat rám, szerintem nem lesz gond a párosunkkal. Persze, a ma­ga nyersségével, kendőzetlenségével sokszor mond majd olyanokat, amitől ketté áll a fülem... Nekem pedig az arcomra lesz írva minden, amit gondolok.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések