A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Friss hírek a Szügyben vonattal ütköző autó sérültjeinek állapotáról: egy gyerek is ült a kocsiban

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba mentőhelikopterrel azt a férfit, aki hétfőn autójával vonat elé hajtott a Nógrád megyei Szügyben.

A vele utazó gyereket is kórházba szállították a mentő, őt csak megfigyelésre, egyelőre úgy tűnik, nincs komoly baja. A korábbi hírekkel ellentétben csak egy gyerek volt a kocsiban.

Nágel Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a Rákóczi úti vasúti átjáróban történt a baleset, az autó - eddig tisztázatlan körülmények között - a Balassagyarmat irányából Mohora felé tartó, menetrend szerint közlekedő vonat elé hajtott.

Most érkezett: vonat elé hajtott egy autó Szügyben, két gyerek is a kocsiban volt

Nagy baleset történt Szügyben. Vonat elé hajtott egy autó Szügyben hétfőn, a járműből két gyereket kimentettek - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel. Szeles Péter elmondta: a Vasút úton, a vonatállomás közelében történt a baleset. A tűzoltók egy kisgyereket kiemeltek az autóból, a másikat feszítővágó segítségével mentették ki - tette hozzá.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések