A 47 éves nő volt barátja új barátnőjének kocsiján állt bosszút. A rendőrök vádemelést javasolnak az ügyben.

Egy 43 éves kecskeméti asszony tett bejelentést 2020. április 26-án 9 órakor a rendőrségen – derült ki a police közleményéből.

Elmondta, hogy a tanyája udvarán álló autóját valaki megrongálta: a kocsi karosszériájának szinte minden elemén hosszú, mély karcolások vannak. A feljelentő arról is tájékoztatta a nyomozókat, hogy a szomszédja látta, ahogy egy nő bemászik a kerítésen. Emellett a feltételezett elkövető később üzent a károsultnak, miszerint reméli, hogy „így is élvezni fogja az autóját”.

A történetből kiderült, hogy a 43 éves bejelentő jelenlegi párjának rövid ideig egy 47 éves helyi asszony volt a barátnője, aki bosszút akart állni, miután a férfi elhagyta. A nő ezért bemászott vetélytársa házának udvarára, majd egy ott talált csavarhúzóval az autóját összekarcolta, 270.000 forint kárt okozva ezzel áldozatának.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vagyonvédelmi Alosztályának munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat pedig a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek