A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az apával közösen segítettek világra egy újszülöttet a nyírábrányi mentők

Gáborka gyorsan érkezett, nem volt idő tétovázni.

Otthonában indult be a szülés egy 39. hetes kismamánál, akihez a Nyírábrányi Mentőállomás esetkocsiját riasztották péntek hajnalban – tudtuk meg az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből. Bár a segítség hamar megérkezett, az újszülött igyekezete kemény próba elé állította az édesapát. Amíg a mentősök úton voltak, addig ugyanis az apuka segítette a szülést, aki hősiesen helytállva követte a mentésirányító instrukcióit, s ennek köszönhetően végül az ő segítségével vált láthatóvá az újszülött hajas fejbőre.

Helyszínre érkezésük után a szakemberek átvették a szülés vezetését, majd nem sokkal később egészséges kisfiút segítettek a világra. Időközben speciális koraszülött mentőegység is csatlakozott az ellátáshoz, a történet pedig boldog véget ért: az édesanyát és a kis Gáborkát stabil állapotban szállíthatták kórházba a hős apuka kíséretében.

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

Országos Mentőszolgálat

APUKÁVAL KARÖLTVE SEGÍTETTÉK VILÁGRA AZ ÚJSZÜLÖTTET A MENTŐK A Nyírá... brányi Mentőállomás esetkocsiját riasztották ma hajnalban ahhoz a 39. hetes kismamához, akinél otthonában indult be a szülés. A mentésirányító instrukcióit addig a hősiesen helytálló apuka követte, az ő segítségével vált láthatóvá az újszülött hajas fejbőre.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések