A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A tűzhelyen felejtett olajos edény gyulladt ki a konyhában, miközben egy fiatal nő aludt a lakásban

A gáztűzhelyen felejtett olajtól csaknem végzetes tragédia történt péntek délután Sopronban. A rendőrök egy 26 éves nőt mentettek ki a lakásból.

A rendőrségre 2020. augusztus 7-én 13 óra körül érkezett a bejelentés arról, hogy Sopronban, egy tömbház egyik lakásából füst tör elő.

Az ügyelet rádióforgalmazását hallva Eőri Tamás r. főtörzsőrmester és Török Gergely r. törzsőrmester értek oda elsőként a megadott helyszínre.


Ott már várta őket egy idős asszony, akinek sikerült kijutnia az utcára, azonban elmondta, hogy a füsttel feltelt lakásban tartózkodik egy fiatal nő is. A rendőrök nem tétováztak, rögtön felrohantak az emeletre, majd a bejárati ajtón bejutva megtalálták az ágyában fekvő 26 éves nőt.

Felkeltették, kikísérték a friss levegőre, majd megkeresték a füst forrását, ami egy gáztűzhelyen felejtett olajos edény volt. Az égő, kormos edény alatt a elzárták a gázt, majd minden ablakot kinyitottak és kiszellőztették a lakást.

Az idős asszonyt a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba vitték.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések