A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A mátészalkai bűnöző úgy megvert egy ópályi fogyatékos férfit, hogy az jelenleg is élet halál között van

Az értelmi fogyatékos férfi éppen hazafelé sétált Mátészalkáról, amikor megtámadták.

Mátészalka és Ópályi között egy otthagyott zacskó jelzi, hogy hol történt az eset. Egy értelmi fogyatékos embert vertek meg, ezt a település polgármestere erősítette meg.

A megvert férfi testvérének elmondása szerint egy mátészalkai férfi verte meg a testvérét, aki jelenleg élet és halál között van, a szemét sem tudja kinyitni, lélegeztetőgépen van.

A férfi szerint az elkövető azzal dicsekszik, hogy a mellkasán ülve negyed óráig ütötte a testvérét.

A helyiek szerint a megvert férfi a légynek sem ártott soha, kéregetni járt át Mátészalkára.

– Munkája nem volt, éppen ezért ment be Szalkára, hogy gyűjtögessen, kolduljon. Nem számított neki, hogy tél van, hó van, cipő nélkül tyúklépésben is képes volt lesétálni oda-vissza a település közötti szakaszt. Mindenki szerette, éppen ezért soha nem jött haza üres kézzel – mondta a megvert férfiról egy ismerőse.

A testvére szerint a férfi minden ok nélkül támadt rá Istvánra, a helyiek szerint viszont a szatyra és egy üveg bor miatt verte meg.

„Akármi is volt az oka, elfogadhatatlan, hogy egy védtelen embert bántanak. Mert ő megvédeni sem tudta magát” – tette hozzá a testvér, aki úgy tudja, hogy a támadót kiengedték a rendőrök és szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a következőt nyilatkozta az esettel kapcsolatban:

A megyei rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves mátészalkai férfi ellen. A férfi a Mátészalka és Ópályi közötti útszakaszon, szóváltást követően bántalmazott egy ópályi férfit.

A bántalmazás következtében az életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések